Trebate pomoć ? Nazovite +385.1.2991.646

9:00 do 18:00 (Pon-Pet) 10:00 do 14:00 Sub

Način isporuke

 

Prilikom procesa naručivanja molimo izaberite način isporuke naručene robe


Besplatna dostava: Za sve Web shop online narudžbe ukupne vrijednosti iznad 250 € i težine do 20 kg, omogućena je Besplatna dostava za područje Republike Hrvatske uključujući i otoke, u očekivanom roku do dva radna dana po realizaciji plaćanja, odnosno do pet dana za otoke i područje grada Zagreba. Besplatna dostava ne vrijedi u slučaju ostvarenih posebnih popusta i narudžbi koje nisu realizirane putem naše Web trgovine.

Kurirska dostava: Omogućena za područje Republike Hrvatske u očekivanom roku do dva radna dana po realizaciji plaćanja. Dostava uključuje i otoke, uz mogućnost nešto dužeg roka isporuke. Subotom se dostavlja roba samo za veće gradove, i to uz posebnu napomenu. Trošak dostave iznosi 6,50 € za sve narudžbe težine do 15 Kg. Kod težih pošiljki trošak se obračunava prema cjeniku kurirske službe. Trošak dostave odmah se uračunava u vašu narudžbu ili se trošak plaća dostavljaču prilikom dostave.

Dostava pouzećem: Vaša narudžba može biti isporučena na željenu adresu uz gotovinski otkup vrijednosti cijele narudžbe prilikom isporuke. Roba se isporučuje nakon provjere i telefonskog kontakta. Kod ove vrste plaćanja vrijedi cijena sa popustom.

Osobno preuzimanje: Naručenu robu možete sami preuzeti u našoj maloprodaji:

Arhiteh computers
Hrvatskog proljeća 38
HR 10040 Zagreb - Dubrava


Napomena: Roba se isporučuje, osim u slučaju dostave pouzećem, isključivo nakon realiziranog plaćanja, odnosno po prispjeću uplate na naš žiro račun. Slanje pošiljke na dostavu tekućeg radnog dana, u najvećem broju slučaja, osigurana je za sve narudžbe sa knjiženom uplatom do 12:00 sati tekućega dana. Isporuka je moguća isključivo unutar radnog vremena i prema terminu dostave kurirske službe. Nismo u mogućnosti jamčiti isporuku u posebnim vremenskim terminima isporuke kao ni telefonski kontakt od strane dostavljača. Prilikom isporuka dostavom ne odgovaramo za eventualna kašnjenja zbog izvanrednih okolnosti za koje odgovornost snosi kurirska služba.

Nakon što pošaljemo vaš paket, status isporuke pošiljke moguće je provjeriti na kontaktima kurirske službe koja vrši dostavu.

Molimo da kod odabira dostave i upisa podataka, provjerite točnost adrese i osigurate telefonski broj za kontakt. U slučaju nejasnih i netočnih podataka za dostavu, ne odgovaramo za pravilnu isporuku pošiljaka.

Svi proizvodi, usluge i ostali artikli na stranicama www.arhiteh.hr su vlasništvo Arhiteh computers. Kod ugovora o kupoprodaji, rizik slučajne propasti ili oštećenja robe prelazi na potrošača u trenutku kada je njemu ili osobi koju je on naveo, a koja nije prijevoznik, roba predana u posjed. Ako je prijevoznik bio izabran na prijedlog potrošača, rizik slučajne propasti ili oštećenja robe prelazi na potrošača u trenutku kada roba bude predana u posjed prijevozniku.

Proizvođači

Izdvojeno ...

(image for) HPPB_460G11

(image for) lenv15

(image for) HP250_G10_1

(image for) TPX1YG8

(image for) dps

Akcija

Više
Nazad na Vrh